Jdi na obsah Jdi na menu

Repertoár

Snažíme se, aby v našem repertoáru byly zastoupeny všechny složky, které patří k pilířům sborové tvorby pro komorní pěvecké sbory, nevyhýbáme se ani různým novinkám a vlastním úpravám.

Náš repertoár sahá od lidových písní až po skladby současných autorů, zpíváme duchovní hudbu i hudbu světskou. Často můžete v našem podání slyšet různé spirituály a temperamentní hudbu na pomezí gospelu, rádi zpíváme úpravy lidových písní i populárních skladeb. Dá se říci, že v našem repertoáru se nevyhýbáme žádnému období ani žánru, pokud shledáme, že je skladba zajímavá a přináší něco jak nám, tak posluchačům.

Věnujeme se nejen skladbám a capella (= bez doprovodu), určitou část našeho repertoáru tvoří také skladby s doprovodem různých nástrojů (klavír, varhany, různé bicí nástroje, zobcové flétny, kytary a další). Skladby a úpravy našemu sboru přímo "na míru" tvoří s oblibou naše sbormistryně Jitka Čudlá.

Ukázky

Novější ukázky najdete na "Naše CD, nahrávky, videa...", případně na našem Facebooku (Kulturní spolek Velká Lhota - Festivia Chorus).

Videa z našich koncertů najdete na profilu Petra Cicálka, který je pro nás pořídil:

https://www.youtube.com/user/Petr1904

Videa z festivalu Dostalíkovo sborové jaro najdete zde:

Ročník 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=opoXuWJ_upQ

Ročník 2015:

https://youtu.be/H7hYrW50o1o

Zde si můžete prohlédnout video z koncertu pěveckých sborů Rakos (Radiměřský komorní sbor) a Festivia Chorus, který se konal dne 5.6.2010:

www.youtube.com/user/Fedrsel#p/c/AC15BC7328F9E670/0/advsrz73NuM